info@eilandennieuws.nl
t. 0187 74 54 50

Vrijdag Eilanden-Nieuws

4 maart 2016

Vrijdag Eilanden-Nieuws 4 maart 2016

Exclusief toegang voor abonnees

Eilanden-Nieuws brengt wekelijks groot en klein nieuws van Goeree-Overflakkee. Verder zijn er persoonlijke interviews, verdiepende reportages, kleurrijke foto's, sprankelende columns en kerknieuws.

Bent u al abonnee?


Wachtwoord vergeten/ of aanpassen?


Bent u nog geen abonnee?

Kies uit de volgende aanbiedingen
Aanbieding voor bestaande abonnees

Heeft u vragen of wilt u het abonnement wijzigen neem dan contact op: info@eilandennieuws.nl of 0187-745450

StEM gaat verder als Hart van Goeree-Overflakkee

Aan wethouder Frans Tollenaar was maandagavond de eer om in de Rabobankzaal van het Diekhuus de nieuwe naam en het nieuwe logo van Hart van Goeree-Overflakkee te 'onthullen'. Foto: Hans Villerius

MIDDELHARNIS – Tijdens de bijeenkomst 'Kansen voor Middelharnis en Sommelsdijk', afgelopen maandagavond in het Diekhuus, vormde de Rabobankzaal het podium voor Stichting Evenementen Middelharnis (StEM) om zich te presenteren onder een nieuwe naam en met een nieuw logo. Er werd afscheid genomen van de naam StEM, terwijl de stichting verdergaat als 'Hart van Goeree-Overflakkee'. En het bestuur hiervan heeft bepaald niet stilgezeten. Naast de vernieuwing binnen de organisatie heeft het voor het komende jaar meteen een nieuw activiteitenprogramma samengesteld dat klinkt als een klok. Het viel maandagavond allemaal te beluisteren, terwijl tussendoor de onthulling plaatsvond van de nieuwe naam en het nieuwe logo. Een taak die wethouder Frans Tollenaar voor zijn rekening mocht nemen.