info@eilandennieuws.nl
t. 0187 74 54 50

Vrijdag Eilanden-Nieuws

25 november 2016

Vrijdag Eilanden-Nieuws 25 november 2016

Exclusief toegang voor abonnees

Eilanden-Nieuws brengt wekelijks groot en klein nieuws van Goeree-Overflakkee. Verder zijn er persoonlijke interviews, verdiepende reportages, kleurrijke foto's, sprankelende columns en kerknieuws.

Bent u al abonnee?


Wachtwoord vergeten/ of aanpassen?


Bent u nog geen abonnee?

Kies uit de volgende aanbiedingen
Aanbieding voor bestaande abonnees

Heeft u vragen of wilt u het abonnement wijzigen neem dan contact op: info@eilandennieuws.nl of 0187-745450

Feestelijke afronding op Brouwersdam van strand - zandsuppletieproject

Instructie voor het strand-golf (onderdeel van film Alles beweegt) aan o.a. Hans Kleij, programmadirecteur Ruimte en mobiliteit Zuid-Holland en de wethouders Jacqueline van Burg (Schouwen-Duiveland) en Frans Tollenaar (Goeree-Overflakkee).

BROUWERSDAM - In paviljoen Natural High en aansluitend op het strand werd woensdagmiddag met korte toespraken en een ludiek strand-golfevenement een afsluitend feestje gevierd ter afronding van het zandsuppletieproject waarbij Rijkswaterstaat vijfhonderdduizend kubieke meter zand aanbracht voor het ophogen en verbreden van het strand bij de Brouwersdam. Passend in de visie van kustbescherming. Maar meer van grote betekenis voor economie, recreatie en toerisme in de regio. Resultaat van een intensieve samenwerking tussen de provincies Zeeland en Zuid-Holland, de eilandgemeenten Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee, de ondernemers in het Platform Pioniers Brouwersdam en Rijkswaterstaat.