info@eilandennieuws.nl
t. 0187 74 54 50

Vrijdag Eilanden-Nieuws

18 mei 2018

Vrijdag Eilanden-Nieuws 18 mei 2018

Exclusief toegang voor abonnees

Eilanden-Nieuws brengt wekelijks groot en klein nieuws van Goeree-Overflakkee. Verder zijn er persoonlijke interviews, verdiepende reportages, kleurrijke foto's, sprankelende columns en kerknieuws.

Bent u al abonnee?


Wachtwoord vergeten/ of aanpassen?


Bent u nog geen abonnee?

Kies uit de volgende aanbiedingen
Aanbieding voor bestaande abonnees

Heeft u vragen of wilt u het abonnement wijzigen neem dan contact op: info@eilandennieuws.nl of 0187-745450

Coalitieakkoord SGP, VKGO, CDA en VVD donderdag getekend Nieuw dagelijks bestuur met vier wethouders

Ondertekening van het Coalitieakkoord door Tea Both (CDA), Addy Rijerkerk( VVD), Kees van Dam (SGP) en Johan de Vos ( VKGO). Wim van Vossen Fotografie

GOEREE-OVERFLAKKEE - Na een periode van twee maanden van intensief verkennende gesprekken met alle partijen in de gemeenteraad, gevolgd door een fase van onderhandelingen, presenteerden SGP, VKGO, CDA en VVD donderdagavond in het Bestuurscentrum Rondeel het coalitieakkoord 2018-2022. Een moment van afronding, vorm gegeven door het zetten van de handtekeningen onder het 21 pagina's tellend document dat daarmee een officiële status verkreeg. Het draagt de titel: "Goeree-Overflakkee, een eiland waar je energie van krijgt". Met als belangrijke bijlage ook de portefeuilleverdeling van burgemeester en vier wethouders die het college, het dagelijks bestuur van de gemeente zullen representeren.