info@eilandennieuws.nl
t. 0187 74 54 50

Vrijdag Eilanden-Nieuws

18 maart 2016

Vrijdag Eilanden-Nieuws 18 maart 2016

Exclusief toegang voor abonnees

Eilanden-Nieuws brengt wekelijks groot en klein nieuws van Goeree-Overflakkee. Verder zijn er persoonlijke interviews, verdiepende reportages, kleurrijke foto's, sprankelende columns en kerknieuws.

Bent u al abonnee?


Wachtwoord vergeten/ of aanpassen?


Bent u nog geen abonnee?

Kies uit de volgende aanbiedingen
Aanbieding voor bestaande abonnees

Heeft u vragen of wilt u het abonnement wijzigen neem dan contact op: info@eilandennieuws.nl of 0187-745450

Trots overheerst bij de RTM

Gedeputeerde Janssen, burgemeester Grootenboer en RTM-museum directeur Sparreboom bekijken het zojuist onthulde tegeltableau.

OUDDORP – "Zonder één betaalde kracht. Dankzij geweldige inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van sponsoren en donateurs, hebben wij vandaag opnieuw een mijlpaal bereikt. Een flinke uitbreiding wordt toegevoegd aan het museum Stichting voorheen Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) op de Punt-West in Ouddorp. Dat alles in het gouden jubileumjaar van onze stichting, en dan te bedenken dat wij nog maar op de helft zijn aangeland van het uiteindelijk beoogde museumcomplex. Een uniek landelijk museum, gewijd aan bereikbaarheid met het toenmalige openbaar (tram) vervoer. En dat in onze huidige tijd, waarin deze vestiging niet meer met openbaar vervoer bereikbaar is. Dat heet dan vooruitgang." Aldus voorzitter Roel Sparreboom van de RTM. (Foto: Wim van Vossen)