info@eilandennieuws.nl
t. 0187 74 54 50

Vrijdag Eilanden-Nieuws

6 maart 2015

Vrijdag Eilanden-Nieuws 6 maart 2015

Exclusief toegang voor abonnees

Eilanden-Nieuws brengt wekelijks groot en klein nieuws van Goeree-Overflakkee. Verder zijn er persoonlijke interviews, verdiepende reportages, kleurrijke foto's, sprankelende columns en kerknieuws.

Bent u al abonnee?


Wachtwoord vergeten/ of aanpassen?


Bent u nog geen abonnee?

Kies uit de volgende aanbiedingen
Aanbieding voor bestaande abonnees

Heeft u vragen of wilt u het abonnement wijzigen neem dan contact op: info@eilandennieuws.nl of 0187-745450

Een unieke prestatie:
Goeree-Overflakkee wereldwijd de meeste Blauwe Vlaggen voor jachthavens

Gastheer Coerd de Heer van de Menheerse Werf hijst de zeven Blauwe Vlaggen die Goeree-Overflakkee vorig jaar kreeg toegekend. Foto: Hans Villerius

MIDDELHARNIS – Goeree-Overflakkee is dé gemeente die in 2014 wereldwijd de meeste Blauwe Vlaggen voor jachthavens had. "Een unieke prestatie waar de betrokken jachthavenbeheerders en wij als gemeentebestuur met recht trots op mogen zijn!", zo reageerde een enthousiaste wethouder Arend-Jan van der Vlugt tijdens een feestelijk samenzijn in verband hiermee op de Menheerse Werf, afgelopen dinsdagmiddag 3 maart. Tijdens de bijeenkomst waren de beheerders van de zeven havens op het eiland waar de Blauwe Vlag wappert uitgenodigd en werden zij in het zonnetje gezet door de Foundation for Environmental Education (FEE) en door de Stichting Keurmerk, Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK).